Vegaaninen kylmäsavuporkkana


5 porkkanaa

karkeaa merisuolaa


marinadi:

1 rkl vaaleaa oliiviöljyä

2 tl nestemäistä savuaromia (esim. Poppamies)

1 tl valkoviinietikkaa

Kypsennä porkkanat joko uunissa kuorineen merisuolalla peitettynä tai kuorittuna suolavedessä keittäen.

Anna porkkanoiden jäähtyä kunnolla ennenkuin (kuorit ja) siivutat ne. Juustohöylä toimii hyvin, jos et omista Julienne-kuorijaa.

Valmista marinadi ja anna porkkanoiden maustua siinä parin päivän ajan kylmässä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s