wp-image-201301082jpeg.jpegwp-image-523946136jpg.jpeg

  • 250 g kivettömiä taateleita
  • 2 dl glögiä tai kahvia
  • 1 dl sokeria
  • 200 g voita
  • 2 munaa
  • 200 g kermaviiliä
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 4 dl vehnäjauhoja
  1. Soseuta taatelit nesteessä miedolla lämmöllä ainakin vartin ajan. Anna jäähtyä hieman ja lisää sitten huoneenlämpöinen voi.
  2. Lisää kananmuna ja sekoita.
  3. Lisää kermaviili ja sekoita.
  4. Lisää kuivat aineet siivilän avulla ja sekoita huolella.
  5. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan.
  6. Paista alatasolla 175 asteessa ensin noin 40 minuuttia.
  7. Peitä leivinpaperilla ja anna paistua noin 20 minuuttia lisää.

Jäähdytä, kumoa ja halutessasi koristele tomusokerilla. Taatelikakku säilyy noin parin viikon ajan jääkaapissa peiteltynä.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s